L’Ajuntament d’Asp instal·la càmeres de videovigilància per a combatre actes vandàlics

El consistori ha expressat que des de fa un any pateixen aldarulls i incendis a la localitat.

Tretze punts d’Asp disposaran de càmeres / À Punt NTC

Asp, al Vinalopó Mitjà, pateix des de fa un any nombrosos actes vandàlics, aldarulls i incendis en parcel·les i espais públics del terme municipal, segons han informat fonts municipals. Ara, per combatre’ls, l’Ajuntament ha instal·lat càmeres de videovigilància al centre urbà i als camins rurals. 

Des d’ara 13 punts d’Asp tindran càmeres per a vigilar la zona i tractar de descobrir qui està darrere d’aquests actes. Una inversió de l'Ajuntament de més de 40.000 euros per a reforçar el treball que ja està fent la Policia al municipi. “Volem que el veïnat es trobe segur i que la Policia i la Guàrdia Civil tinguen altres mitjans per a fer els controls”, ha expressat l’alcalde, Antonio Puerto, a À Punt NTC.

Les càmeres, que seran fixes i mòbils, ja han sigut rebudes amb bons ulls pel veïnat, que ha agraït la decisió del consistori. L’Ajuntament d’Asp, a més, ha sol·licitat una subvenció de 48.000 euros per a instal·lar càmeres de videovigilància al polígon industrial Tres Hermanas. En aquest cas, l’objectiu és millorar la seguretat de les empreses. 

També et pot interessar

stats