L’Ajuntament d’Alacant clausura l’accés a un edifici abandonat del centre de la ciutat

Ahir es van clausurar dos habitatges més a la Florida després de caure part del forjat del bany.

L’interior de l’immoble presenta perill per l’estat en el qual es troben el forjat i els barandats, però no l’estructura exterior de l’edifici
L’interior de l’immoble presenta perill per l’estat en el qual es troben el forjat i els barandats, però no l’estructura exterior de l’edifici

La Policia Local d’Alacant ha donat l’alerta per l’estat d’un immoble de dues plantes abandonat, situat al número 13 del carrer de la Vilavella. Després d’una inspecció tècnica, bombers del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament (SPEIS) i arquitectes de l’àrea de Conservació d’Immobles de l’Ajuntament, han resolt la declaració de ruïna a l’interior de l’edifici. Per aquest motiu, n’ha quedat clausurat l’accés.

L’interior de l’immoble presenta perill per l’estat en el qual es troben el forjat i els barandats, però no l’estructura exterior de l’edifici. S’ha notificat al propietari de l’immoble la necessitat urgent de tapiar-ne completament l’accés.

De manera preventiva, els efectius de l’SPEIS han realitzat tasques de sanejament i han fet un tancament preventiu de seguretat amb puntals i cinta per a evitar que ningú puga entrar-hi, ja que hi ha indicis del possible accés d'ocupes.

Ahir van ser dos els pisos d’un mateix edifici del barri de la Florida els que també van haver de ser clausurats. Part del forjat del bany d’una segona planta que es trobava en obres va caure. Les runes de l’estructura van caure al pis inferior on es trobava una dona que va resultar ferida. Els efectius sanitaris la van atendre al lloc dels fets i, posteriorment, la van traslladar a un centre hospitalari.

Les quatre persones que vivien als habitatges afectats van haver de ser desallotjades per motius de seguretat. No podran accedir-hi fins que els tècnics municipals de Conservació d’Immobles en verifiquen l’estat i declaren que no hi ha perill.

Casa clausurada a Alacant

Clausuren l'accés a un edifici del centre d'Alacant per perill d'assolament

També et pot interessar

stats