L’Ajuntament d’Alacant fa balanç de les mesures contra el botellot

La Policia ha posat més de 1.000 multes pel consum d’alcohol al carrer.

L’Ajuntament d’Alacant fa balanç de les mesures contra el botellot
L’Ajuntament d’Alacant fa balanç de les mesures contra el botellot

La policia ha obert un total de 1.029 actes per consum d’alcohol a la via pública entre maig i juny. D’aquesta manera, se superen les denúncies interposades durant el mateix període de 2018.

El regidor de Seguretat de l’Ajuntament, José Ramón González, ha fet aquest diumenge un balanç dels dos primers mesos de l’operatiu que la policia local d’Alacant va posar en marxa el mes de maig amb un reforçament del control i vigilància per tal d’acabar amb el consum d’alcohol a la via pública, a Alacant. L’edil de Seguretat s’ha mostrat satisfet pels resultat i ha afegit que “una major presència policial amb més control, més vigilància i més prevenció fa que estiguem en el bon camí per a erradicar el botellot als carrers d’Alacant els caps de setmana”.

Des de l’àrea de Seguretat expliquen que mantindran aquest dispositiu de reforç policial, per a controlar de manera fixa i mòbil les zones d’oci i plantar cara al consum d’alcohol, amb una vigilància dels espais on es concentren els joves en època estival, com la platja de Sant Joan, la zona del Golf, el nucli antic i el centre. Les sancions per consumir begudes alcohòliques a la via pública arriben als 90 euros. 

També et pot interessar

stats