L’Ajuntament de Carcaixent suspén el ple pels aldarulls contra la pujada de l’IBI

L’alcalde, Francesc Salom, justifica la pujada del 18% perquè l’impost no ha augmentat en quatre anys i era “insostenible” mantindre els serveis socials.

VÍDEO | L’Ajuntament de Carcaixent suspén el ple pels aldarulls contra la pujada de l’IBI

Carcaixent ha viscut, aquest dimarts, moments de tensió a l’interior de l’ajuntament. Els aldarulls d’un grup de manifestants contra la pujada de l’IBI han provocat la suspensió del ple i, segons l’alcalde Francesc Salom, els regidors han hagut d’eixir escortats per la policia i la Guàrdia Civil per por de les represàlies.

L’alcalde assegura que demanarà responsabilitats legals i polítiques a l’oposició formada pel Partit Popular, Ciutadans i Units per Carcaixent per animar les persones violentes que anit proferien crits, entre altres, de “Viva España” i “Viva Franco” al carrer. Per la seua part, el PP de Carcaixent ha emés un comunicat criticant les manifestacions violentes d’anit, però també la suspensió del ple. Qüestionen, a més, els sou de l’actual alcalde i de tres regidors.

L’alcalde ha justificat la pujada d’un 18% de l’IBI perquè l’impost no ha augmentat en quatre anys i considera que sense aquesta mesura es feia “insostenible” mantindre els serveis socials.

També et pot interessar

stats