L'Ajuntament de Borriana no es personarà com a acusació en la presumpta violació d'una menor en Cap d'Any

La fiscalia secunda la petició de la família de portar el cas amb discreció per a no revictimitzar l'adolescent, de 17 anys.

L'alcaldessa de Borriana, al costat d'altres regidors, durant la concentració de protesta per aquesta agressió sexual
L'alcaldessa de Borriana, al costat d'altres regidors, durant la concentració de protesta per aquesta agressió sexual

L'Ajuntament de Borriana, a la Plana Baixa, no es personarà com a acusació particular en el cas de la presumpta agressió sexual d'una jove de 17 anys ocorreguda la nit de Cap d'Any a la localitat. 

El consistori, que havia estat avaluant aquesta possibilitat en els últims dies amb els servicis jurídics municipals, finalment no ho farà a petició de la família, que vol portar el cas amb discreció i protegir l'adolescent. La fiscalia dona suport la decisió per a no revictimitzar la jove i garanteix una defensa total a la menor.

Aquest succés va commocionar la ciutat de Borriana i milers de veïns es van concentrar davant de les portes de l'Ajuntament per a mostrar el seu rebuig a la violència masclista i mostrar el seu suport a la víctima. 

Els dos presumptes autors de l'agressió sexual i la detenció il·legal de la jove estan en presó provisional sense fiança des del 3 de gener.

També et pot interessar

stats