L’Agència Antifrau dona un ultimàtum per a tancar set locals de Xàbia que operen sense llicència

El consistori va decretar tancar els locals fa cinc mesos, però no s’ha fet efectiu i ara l’Agència Antifrau els dona tres mesos per a tancar

L’Agència Antifrau dona un ultimàtum per a tancar set locals de Xàbia que operen sense llicència / À Punt NTC

L'Agència Antifrau ha posat un límit màxim de tres mesos per al tancament definitiu de set locals de la Punta de l'Arenal de Xàbia que estan oberts sense llicència.

L'Ajuntament va decretar-ne el tancament al setembre, però sis dels set establiments continuen funcionant amb total impunitat cinc mesos després. Ara l’Agència Antifrau ha donat tres mesos de termini perquè tanquen definitivament i ha instat tant l’Ajuntament de Xàbia com la Conselleria de Justícia a acabar els expedients sancionadors corresponents i decretar que cesse tota l’activitat en aquests locals.

El govern municipal de Xàbia no ha volgut fer declaracions a À Punt NTC perquè “és un cas administrativament molt complex”, però en l’oposició diuen que s’han acabat les excuses i que, si hi ha una resolució vinculant, s’ha de complir.

Així ho ha afirmat el portaveu del Grup Municipal Ciutadans Enrique Escrivà, que ha afegit que considera “inconcebible” que ja faça tres anys des que l’Ajuntament va dir que es revisarien les llicències i que encara no s’ha fet res. 

Per la seu banda, el portaveu de Compromís en l’Ajuntament, Joan Cardona, assegura que el fet que els restaurants encara estiguen oberts suposa un greuge comparatiu amb la resta de restaurants i locals d’hoteleria que sí que treballen amb les llicències vigents.

També et pot interessar

stats