L'aeroport de Castelló tancarà l'any amb la xifra rècord de 150.000 passatgers i anuncia noves rutes per al 2023

En el present any s'han engegat tres noves rutes –Madrid, Dublín i Brussel·les– i s'han recuperat connexions que van quedar afectades per la pandèmia

Aeroport de Castelló
Aeroport de Castelló / Twitter: @CDTairport

L’aeroport de Castelló arribarà el 2022 a la xifra rècord de 150.000 passatgers i l'any que ve estrenarà noves rutes.

"Hem aconseguit passar d'una situació molt deteriorada de l'aeroport i inactiva a tindre un instrument per a tota l'economia de Castelló i de tota la Comunitat Valenciana", va destacar Ximo Puig el 14 de desembre.

Al respecte de les noves rutes, l’aeroport de Castelló tindrà vols a Roma i a Porto. Els qui vulguen viatjar a la capital italiana, podran fer-ho a partir de juny.

L'aeroport de Castelló disposarà d'una nova connexió amb Porto, que operarà Ryanair des del 28 de març. Així ho ha anunciat la consellera de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Rebeca Torró, que ha detallat que la companyia ha posat els bitllets a la venda aquest dimecres. La nova connexió operarà amb dues freqüències setmanals, dimarts i dissabte.

La consellera ha incidit que el desenvolupament del trànsit comercial i la millora de la connectivitat de Castelló "constitueixen un pilar fonamental en l'estratègia de creixement de l'aeroport".

Prova d'això –ha afegit– és que el present any s'han engegat tres noves rutes –Madrid, Dublín i Brussel·les– i s'han recuperat connexions que van quedar afectades per la pandèmia.

També et pot interessar

stats