L'Aeroport de Castelló obrirà al juny noves rutes amb Polònia i Hongria

Wizzair operarà les noves connexions, que funcionaran durant l'estiu i pretenen moure un 18.000 passatgers.

L'Aeroport de Castelló ha anunciat dues noves connexions aèries amb Budapest (Hongria) i Katowice (Polònia)
L'Aeroport de Castelló ha anunciat dues noves connexions aèries amb Budapest (Hongria) i Katowice (Polònia)
18 de febrer 2019 - 18:35

L'Aeroport de Castelló disposarà a partir del pròxim mes de juny de dues noves rutes que operarà la companyia Wizzair i que permetran connectar la capital de la Plana amb Budapest (Hongria) i Katowice (Polònia), segons ha anunciat aquest dilluns el responsable de comunicació corporativa de l'aerolínia, András Radó, i el director general d'Aerocas, Joan Serafí. Wizzair té actualment en servei un vol que connecta Castelló amb Bucarest (Romania). 

La ruta a Budapest funcionarà entre el 16 de juny i el 15 de setembre amb dues freqüències setmanals, dimecres i diumenge, mentre que la de Katowice estarà operativa entre el 17 de juny i el 13 de setembre. També disposarpa de dues freqüències setmanals, en aquest cas, dilluns i divendres. La previsió és que arrepleguen uns 18.000 passatgers en les 13 setmanes que funcionaran. Rado no descarta ampliar-les, perquè l'Aeroport de Castelló creix "de manera contínua i ràpida".

Les noves rutes han sigut possibles pel pla de posicionament de l'aeroport en els mercats turístics internacionals amb inversions per valor de 1,6 milions d'euros, dels quals 600.000 els destinaran per a les tres línies adjudicades amb Bucarest, Budapest i Katowice. Serafí Bernat considera que els vols amb la capital hongaresa facilitaran l'arribada de turistes d'aquest país a les comarques del nord mentre que la de Katowice permetrà recuperar la connexió amb Polònia, que es va perdre quan va tancar l'abril la ruta amb Poznań. 

Respecte a la decisió de Ryanair de suspendre un dels tres vols setmanals que connecten Castelló amb Londres-Stanted, el director general d'Aerocas espera que siga només durant el període d'hivern i ha recordat que l'aerolínia irlandesa reprén entre abril i octubre la ruta amb Sofia (Bulgària). 

També et pot interessar

stats