L'aeroport de Castelló frega els 18.500 passatgers al juliol, la xifra més alta des de l’obertura

Connecta amb Londres, Bucarest, Sofia, Budapest i Katowice i en 2020 obrirà connexió amb Viena i Marsella.

Imatge d'arxiu.
Imatge d'arxiu.

L'aeroport de Castelló ha aconseguit un total de 18.454 passatgers durant el mes de juliol, la xifra més alta des de l'obertura al trànsit de la instal·lació, en desembre de 2014. En juliol també s'han registrat 837 moviments d'aeronaus, la major activitat en un mateix mes.

A més, l'aeròdrom preveu aconseguir 60.000 passatgers entre juny i octubre. Fins ara, opera sis rutes que connecten amb cinc destinacions internacionals com són Londres, Bucarest, Sofia, Budapest i Katowice, i en 2020 obrirà tres noves connexions amb Viena, Londres i Marsella, que estaran vigents durant tres anys.

Així ho ha destacat aquest dimecres el secretari autonòmic de Turisme i president d’Aerocas, Francesc Colomer, en la visita a les instal·lacions juntament amb el president de la Diputació de Castelló, José Martí.

Colomer ha destacat que s’han de continuar obrint nous mercats, però ha insistit que és necessari “impulsar i promocionar l'oferta turística” de les comarques del nord.

Per la seua banda, José Martí ha incidit en la importància de l'aeroport com a “pol industrial i de dinamització de la zona”, dins de l'aposta de la Diputació de Castelló pel desenvolupament dels municipis d'interior.

També et pot interessar

stats