L'Aemet manté l'avís groc per tempestes a la Comunitat Valenciana

Durant la vesprada podrien descarregar fins a vint litres per metre quadrat en una hora.

VÍDEO | L\'Aemet manté l\'avís groc per tempestes a la Comunitat Valenciana

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) manté l'avís groc per pluja a tota la Comunitat Valenciana. Es preveu que durant la vesprada tornen a formar-se tempestes que poden arribar a descarregar fins a vint litres per metre quadrat en una hora. 

En les primeres hores del matí, l'Aemet havia establit l'avís taronja a pràcticament tot el territori, però passades les 10:00 h l'ha rebaixat a groc a les comarques de l'interior. Des de les 14:00 h el litoral de València ha canviat d'alerta taronja a groga, mentre que l'interior de Castelló ha mantingut l'avís groc tota la jornada. 

De moment la DANA (depressió aïllada en altura) ja ha agranat les comarques valencianes i ha deixat ràfegues de vent de fins a 114 quilòmetres per hora a Vilafamés (Plana Alta), i 50 litres per metre quadrat a Andilla (Serrans). A més, hem tingut una matinada de tronades amb molta descàrrega elèctrica, especialment a les comarques de la Marina Baixa i a la Plana Baixa. No obstant això, no s'han registrat incidents destacables.

També et pot interessar

stats