L’advocat de la víctima de La Manada sol·licita l’ingrés a la presó dels condemnats

La Fiscalia veu risc de fuga a causa de l’“altíssima” probabilitat d’una condemna ferma.

Els cinc membres de la Manada, condemnats a nou anys de presó per abús sexual amb prevalença
Els cinc membres de la Manada, condemnats a nou anys de presó per abús sexual amb prevalença / Europa Press

Miguel Ángel Morán, l’advocat de la jove agredida pels cinc membres de La Manada durant les festes de Sant Fermí de l’any 2016, ha demanat l’ingrés a la presó dels condemnats a nou anys per abús sexual amb prevalença.

Morán ha assenyalat que la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Navarra (TSJN), per la qual es ratifica la condemna de nou anys de presó, “ha reforçat els motius” pels quals els membres de La Manada, actualment en llibertat provisional sota fiança, haurien d’ingressar a la presó.

L’advocat de la víctima se suma així a la petició que divendres passat ja va anunciar el ministeri fiscal, el qual va presentar un escrit davant la secció segona de l’Audiència Provincial de Navarra en que sol·licitava l’ingrés a la presó dels cinc condemnats. “Les circumstàncies són les mateixes que les que teníem abans, però ara s’han reforçat per una sentència del Tribunal Superior”, ha compartit Morán. L’advocat ha explicat que està a l’espera que els arribe l’escrit del fiscal per demanar-ne l’ingrés a la presó.

En aquesta línia, el ministeri fiscal ha tornat a reclamar l’ingrés en presó dels cinc membres de La Manada pel “risc que els acusats tracten d’eludir l’acció de la justícia, a causa de l’altíssima probabilitat que finalment recaiga una sentència ferma amb una pena privativa de llibertat greu”.

També et pot interessar

stats