L'administració de loteria que més sort dona a Xàtiva: 1,3 milions d'euros per a l'únic encertant de la Bonoloto

El mateix establiment va vendre el passat 3 d'agost una altre bitllet guardonat amb més de 286.000 euros i dècims de la grossa del sorteig de Reis

Administració de Loteria número 6 de Xàtiva
Administració de loteria número 6 de Xàtiva / Facebook: CC Plaza Mayor Xàtiva

La vareta de la sort ha tocat Xàtiva (Costera) per segona vegada en a penes un mes. El sorteig de la Bonoloto d'aquest dilluns, 6 de setembre, ha guardonat amb el premi gros un únic bitllet de primera categoria (sis encerts). En total, 1.386.856,88 euros que s'ha emportat el propietari. 

El bitllet s'ha venut en l'administració de loteries número 6 de Xàtiva, ubicada al centre comercial Plaça Major. És el mateix local que el passat 3 d'agost va validar una altre butlleta de primera categoria i que va premiar l'afortunat posseïdor amb 286.009 euros.

La combinació guanyadora d'aquest dilluns ha sigut: 6 - 16 - 22 - 41 - 45 - 46.

Però la Bonoloto no és l'únic sorteig en què la fortuna somriu a l'administració xativina. Precisament va repartir també dècims agraciats amb el primer premi en el Sorteig de Reis, el passat 6 de gener. La grossa, el 19570, va estar guardonada amb dos milions d'euros per sèrie i 200.000 cada dècim.

¡Nuestra Administración de Lotería lo ha vuelto a hacer! 👏🏽👏🏽 ¡Hemos repartido el PRIMER PREMIO del Niño! 🎉 🥂 ¿Y tú, ya...

Posted by CC Plaza Mayor Xàtiva on Thursday, January 7, 2021

També et pot interessar

stats