L'acusat del triple homicidi de Morata de Tajuña mata el seu company de cel·la

L'home va ingressar el passat 24 de gener al mòdul 12 de la presó d'Estremera, considerat de presos conflictius, i compartia cel·la amb un altre reclús

Dilawar Hussain, l'assassí confés dels tres germans de Morata de Tajuña
Dilawar Hussain, l'assassí confés dels tres germans de Morata de Tajuña / Arxiu

El detingut i empresonat per la mort dels tres germans ancians de Morata de Tajuña (Madrid) ha matat aquesta nit el seu company de cel·la a la presó madrilenya d'Estremera, segons han informat fonts de la investigació.

Dilawar Hussein va ingressar el passat 24 de gener en el mòdul 12 de la presó d'Estremera, considerada de presos conflictius. Compartia cel·la amb un altre reclús, ja que tenia orde d'acompanyament, la qual cosa es denomina pres ombra, segons han detallat a fonts sindicals de presons.

El ciutadà pakistanés va ser arrestat el 22 de gener després d'entregar-se en dependències de la Guàrdia Civil i confessar que havia matat els tres germans de la localitat madrilenya, Amelia, Pepe i Ángeles, de 71, 79 i 74 anys.

Els cossos s'havien trobat dies abans de la seua confessió encara que, segons va relatar en seu judicial, els havia matats el 17 de desembre amb una barra de ferro, és a dir, un mes i un dia abans que els seus cossos foren trobats amb cremades i en procés de descomposició.

També et pot interessar

stats