L'acusat de la mort de Marta Calvo estava en llibertat provisional quan la jove va desaparéixer

Dilluns es reprén la recerca del cos, que se centrarà en l'abocador de Dosaigües.

Jorge Ignacio Palma

El presumpte autor de la mort de Marta Calvo, i esquarterador confés, va eixir en 2018 de presó i estava en llibertat provisional quan la jove de 25 anys va desaparéixer. Havia recorregut contra la condemna que complia, de tres anys i tres mesos de presó, per un delicte de tràfic de drogues. 

A Jorge Ignacio Palma el detingueren a Navarra amb tres traficants més i va ingressar en un centre penitenciari l’octubre de 2017. L'any següent, l'Audiència Provincial de Navarra el va jutjar per traslladar una partida de cocaïna, valorada en vora 15.000 euros, des de València fins a Pamplona. El mateix any va obtindre la llibertat provisional després de recórrer contra la sentència davant del Tribunal Suprem.

La Guàrdia Civil té previst reprendre aquest dilluns els treballs de recerca de les restes del cadàver de Marta Calvo, que Jorge Ignacio Palma va confessar haver esquarterat fa un mes a Manuel. Segons el relat que donà a la Guàrdia Civil, va repartir les restes de la jove en diversos contenidors i municipis. La recerca se centrarà a l'abocador de Dosaigües, a la Foia de Bunyol. 

També dilluns està citat el principal sospitós per a declarar davant del titular del jutjat número 6 d’Alzira, que s’ha fet càrrec de la instrucció del cas. Jorge Ignacio Palma, que assegura que la jove Marta Calvo va morir per accident després d'una nit de sexe i drogues, està ingressat preventivament a la presó de Picassent des de divendres. La jutgessa de guàrdia, davant de la qual va comparéixer divendres tot i que es va acollir al dret a no declarar, l'acusa d'un delicte d'homicidi.

També et pot interessar

stats