L'acusat per l'assassinat de Marta Calvo es nega a dir on està el cos de la jove

A Palma l'han informat aquest dimecres que se l'investiga per tres presumptes homicidis i per utilitzar el mateix ‘modus operandi’ amb 13 dones més.

Imatge d'arxiu de l'acusat del crim de Marta Calvo, quan eixia de declarar del jutjat d'Alzira
Imatge d'arxiu de l'acusat del crim de Marta Calvo, quan eixia de declarar del jutjat d'Alzira / À Punt NTC

El presumpte assassí de Marta Calvo, Jorge Ignacio Palma, s'ha negat a dir on està el cos de la jove d'Estivella, de qui és assassí confés. Palma ha sigut aquest matí informat en seu judicial que se l'investiga per tres presumptes homicidis i per tractar d'utilitzar amb altres 13 dones el mateix modus operandi que amb les víctimes mortals.

El jutge que investiga el cas de Marta Calvo s'ha reunit aquest dimecres amb les acusacions particulars, el fiscal i l’advocat defensor per a conéixer les acusacions que plantejaran contra ell i si sol·liciten noves diligències d’investigació. La reunió, un tràmit procedimental, ha durat dues hores.

Pilar Jové, advocada de la família de Marta Calvo, ha explicat a l'eixida del jutjat que la família entén que es tracta d'un delicte d'assassinat i pot ser constitutiu també d'un delicte contra la salut pública i contra la integritat moral. "Entenem que alguna cosa amaga i amb interessos espuris", ha dit en lamentar que l'acusat s'haja negat a informar sobre el parador del cos de Marta.

També et pot interessar

stats