L’acusat d’assassinar l’anciana de la Llosa reconeix que només volia furtar diners

L’home ha assegurat que només pretenia adormir-la i que volia els diners per a poder comprar droga.

L’acusat d’assassinar l’anciana de la Llosa reconeix que només volia furtar diners
L’acusat d’assassinar l’anciana de la Llosa reconeix que només volia furtar diners

L’acusat de matar una anciana de 80 anys a la Llosa després d’entrar a robar a sa casa ha reconegut els fets en el juí celebrat aquest dimecres. El jove ha dit que només volia aconseguir diners per a comprar droga perquè hi era addicte, i que en ser sorprés per la víctima la va estrangular, encara que únicament amb la intenció d’adormir-la.

Els fets van ocórrer el març de 2017, quan el suposat homicida va accedir a l’habitatge per a furtar. En ser sorprés, l’home va reaccionar pegant-li diversos colps i asfixiant-la fins a la mort. Després, va agafar diners i diversos objectes de valor, tot i que en va donar part a una tercera persona. 

L’homicida estava citat a declarar en la secció primera de l’Audiència Provincial, acusat d’un delicte d’homicidi i dos delictes de robatori. Durant la declaració, en la qual ha hagut de parar en diverses ocasions per començar a plorar, ha afirmat tindre un pesar molt gran per tot el mal causat a la família de la víctima. També ha declarat un altre jove, amic del processat, que es troba acusat d’un delicte d’encobriment.

El ministeri públic demana 26 anys de presó per un delicte d’homicidi per haver assassinat una octogenària, i set anys més per un delicte de robatori amb violència. A més, el fiscal demana un altre per un delicte d’encobriment. 

També et pot interessar

stats