L’acusat del crim de Marta Calvo declara per l’homicidi d’una altra dona a València

La declaració estava prevista en març, però es va ajornar per la pandèmia.

El sospitós del crim de la jove Marta Calvo donarà la seua versió sobre un altre homicidi al qual se'l vincula
El sospitós del crim de la jove Marta Calvo donarà la seua versió sobre un altre homicidi al qual se'l vincula / À Punt NTC

L’acusat de la mort de Marta Calvo, de qui es va perdre la pista el passat 7 de novembre a Manuel, declararà aquest dimarts davant el titular del jutjat d'instrucció número 20 de València pel presumpte homicidi i omissió del deure de socors d’una altra dona. Jorge Ignacio P. compareixerà des de la presó i per videoconferència.

El sospitós haurà de donar la seua versió sobre la mort d’una dona de 26 anys, que exercia la prostitució i va aparéixer morta en un domicili de València. La declaració, prevista per al 20 de març, es va haver d’ajornar per la pandèmia. Jorge Ignacio P. no està a la presó per aquests fets, sinó per orde del jutjat que instrueix el crim de Marta Calvo.

El detingut assegura que Marta Calvo va morir de manera accidental en un episodi de relacions sexuals i cocaïna i, posteriorment, la va esquarterar i va distribuir les seues restes per diversos contenidors. Per aquest motiu, el cos de la víctima es continua buscant en punts com l’abocador de Setaigües, on es deriven els residus de diverses localitats valencianes.

També et pot interessar

stats