L’acusació particular demana que s’amplie la investigació del mòbil del sospitós del crim de Marta Calvo

L’advocada del pare creu que permetria reconstruir “de forma més precisa” la ubicació del detingut després de la desaparició.

L'acusat de la mort de Marta Calvo entra al jutjat d'Alzira per a declarar
L'acusat de la mort de Marta Calvo entra al jutjat d'Alzira per a declarar / À Punt

L’advocada que representa el pare de Marta Calvo, la jove desapareguda a Manuel des del 7 de novembre, ha demanat a la jutgessa que amplie la recerca dels moviments del sospitós des de la nit del crim fins a l'11 de novembre a les 16:00 hores, quan es va desfer del seu cotxe lliurant-li’l a un amic. L’advocada, que exerceix l’acusació particular, demana basar-se en la geolocalització d’un dels telèfons mòbils de Jorge Ignacio P., únic detingut pel cas.

"De l'estudi de les connexions efectuades per aquest terminal, vinculat a Jorge Ignacio, podria arribar a reconstruir-se, de forma més precisa, la ubicació del seu usuari després de trobar-se amb Marta Calvo, ja que continuava portant aquest terminal, amb el qual es podria sentir segur per tindre-hi instal·lat un programari que encripta el contingut i les comunicacions", apunta l'escrit de l'advocada del pare de Marta Calvo, Candela Estévez.

Amb aquesta petició, l’advocada persegueix identificar els llocs, però també les persones amb qui va poder tindre contacte l’acusat. Aquesta informació podria ajudar a saber si Jorge Ignacio P. va rebre ajuda de tercers i, fins i tot, comprovar fins a quin punt ha dit la veritat sobre el que va succeir amb les restes de la jove.

S’esgoten les esperances a l’abocador de Dosaigües

D’altra banda, la Guàrdia Civil esgota les possibilitats de trobar les restes de la jove desapareguda a l'abocador de Dosaigües (Foia de Bunyol), ja que allí s’aboquen els residus urbans de la zona metropolitana de València.

Cal assenyalar que la causa contra l’únic detingut està oberta inicialment per un delicte d'homicidi. A banda de la petició de l’advocada que representa el pare de la jove, els representants de la mare també van demanar, fa uns dies, que un únic jutjat s’encarregue de la investigació de la mort de la seua filla i de les altres dos dones amb qui relacionen el detinguthttps://apuntmedia.es/va/noticies/societat/el-crim-de-marta-calvo-no-va-ser-un-cas-aillat. Els advocats de la mare de la jove, amb aquest requeriment, pretenen accelerar el procediment.

També et pot interessar

stats