Montesa acull amb els braços oberts l'actor Jordi Mollà, que inaugura un camí amb el seu nom

L'intèrpret, que ha estat nominat cinc vegades als premis Goya i ha participat en nombroses pel·lícules a Hollywood, ha estat aquest dissabte al municipi on va nàixer sa mare

Montesa dona la benvinguda a Jordi Mollà / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
24 de desembre 2022 - 06:30 Actualitzat: 24 de desembre 2022 - 20:11

Montesa (Costera) ha rebut aquest dissabte un dels actors espanyols més internacionals, Jordi Mollà. El motiu ha sigut la inauguració d'un camí de la població que porta el seu nom, camí Jordi Mollà Perales, ja que encara que l'artista va créixer a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelona) i ara viu a Miami, les seues arrels són valencianes: sa mare era montesina i son pare de Canals.

Durant l'acte d'homenatge, Mollà s'ha mostrat molt emocionat per retrobar-se amb un poble que significa tant per a ell, sentiment que és recíproc, ja que tot el veïnat ha eixit al carrer per a donar-li la benvinguda. Tant l'intèrpret com els montesins i les montesines han recordat sa mare, Saturnina, una persona molt estimada per tots i el seu avi, que va ser alcalde del municipi. "Mira que el meu nom ha eixit en títols de pel·lícules, però aquest és el millor títol que jo he tingut en la vida", ha assegurat, referint-se a la placa que ha inaugurat aquest matí.

L'alcalde de Montesa, José Barberá, s'ha mostrat complagut amb l'estreta relació entre el consistori i l'actor. "Primer va plantar una olivera prop del castell per a simbolitzar les seues arrels al poble, també va patrocinar un concurs de pintura i ara estrena un carrer amb el seu nom", explica el primer edil. "Una persona com Jordi s'ho mereix, perquè ens ha continuat recordant tota la vida", celebra Barberá. A més de ser un consolidat actor amb cinc nominacions als premis Goya i nombroses participacions en pel·lícules de Hollywood, Mollà també és un reconegut pintor en el món artístic.

Els veïns i les veïnes de Montesa li han demostrat així la seua estima, amb abraçades i anècdotes de la seua família i la seua infantesa. Ara comptarà amb aquest sentit homenatge d'una població que s'enorgulleix d'ell.

També et pot interessar

stats