L’actor Ferran Gadea, ingressat per coronavirus, llança un missatge de conscienciació

En un vídeo difós a Twitter, ha recordat que el virus “no és una broma”.

L’actor Ferran Gadea, ingressat per coronavirus, llança un missatge de conscienciació

Aquest Nadal no serà com els altres. Les restriccions de mobilitat, els aforaments reduïts i el toc de queda ho confirmen. Unes festes que, per a molts, seran agredolces. És el cas de l’actor Ferran Gadea, que ha llançat un missatge de conscienciació des de l’hospital on està ingressat per coronavirus.

L’actor, conegut entre altres papers per haver encarnat a l’entranyable Tonet en la popular sèrie L'Alqueria Blanca, ha explicat que aquest dijous, nit de Nadal, està ingressat a l’hospital per una pneumònia derivada del coronavirus. “Volia dir-vos que açò no és una broma, que vos cuideu molt i que cuideu dels vostres familiars també”, ha expressat.

També ha dirigit paraules d’ànim als que, com ell, passen aquest dia a l’hospital. “Passeu bones festes i aneu espai”, ha conclòs.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, s’ha fet ressò del missatge de Ferran Garrea en Twitter per a donar-li molts ànims a ell, i a les persones que també estan passant aquest Nadal als hospitals valencians. “Com diu Ferran, que ha volgut conscienciar-nos amb aquest missatge, la Covid-19 no és cap broma. Màxima prudència”, ha advertit.

També et pot interessar