L’acord de la pólvora permetrà preus ajustats i més seguretat en el subministrament del material

La Unió Nacional d’Entitats Festeres assenyala que permetrà estalviar temps en el transvasament de la pólvora amb pràcticament el mateix preu.

Pepa Prats en 'Les notícies del matí'
Pepa Prats en 'Les notícies del matí'

Les Festes de Moros i Cristians del 2020 vindran amb novetats pel que fa a l'arcabusseria. La Unió Nacional d'Entitats Festeres ha tancat un acord amb l'empresa distribuïdora per tal que el trasllat de la pólvora siga més segur i que el preu siga més assequible que l'any passat. Un acord pel qual l’organització ha assegurat sentir-se “prou satisfeta”.

Així ho ha assenyalat la seua presidenta, Pepa Prats, en Les notícies del matí. “A partir de l’1 de gener estarem més tranquils; hi haurà una seguretat total en el procés d’adquirir la pólvora, molt important per a les festes”, ha afirmat. Prats ha explicat que, amb aquest acord, s’estalviarà temps en el procés de transvasament amb pràcticament el mateix preu.

Cal recordar que enguany hi ha hagut molta incertesa en el món de la festa perquè fins i tot hi va haver un moment en què no es va garantir el subministrament i es van cancel·lar els actes d'arcabusseria, com ara en els Moros i Cristians de Muro.

També et pot interessar

stats