L'acceleradora Lazandera impulsa 33 nous projectes innovadors a València

La incubadora de 'start-ups' dona suport a empreses que aporten solucions en sectors tan diversos com el transport, l'entreteniment o la moda.

Components dels 33 projectes innovadors que s'han incorporat al programa Lanzadera
Components dels 33 projectes innovadors que s'han incorporat al programa Lanzadera

L'acceleradora i incubadora de start-ups impulsada per l'empresari Juan Roig, Lanzadera, incorpora 33 projectes emprenedors de tota Espanya. Es tracta d'iniciatives que aporten noves solucions i propostes innovadores a diferents sectors com el tecnològic, l'alimentació, la moda, el transport o l'entreteniment. D'aquesta forma, són ja més de 120 els projectes que en l'actualitat estan rebent suport, formació i finançament en les instal·lacions de Marina d'Empreses de València. 

Dels nous projectes, 11 s'incorporen al pla d'acceleració Lanzadera, en el qual durant nou mesos comptaran amb assessorament per a millorar els seus productes, augmentar el seu nombre de clients i aconseguir la sostenibilitat. 

Entre els projectes hi ha empreses de videojocs d'aventures per a un públic familiar, joies de metacrilat, una comercialitzadora elèctrica en línia o una empresa especialitzada en la venda de robots industrials, col·laboratius i de fàcil ús, entre altres. 

Altres 19 empreses formaran part durant onze mesos del programa Garaje, durant els quals rebran el suport per a desenvolupar la seua idea. Ací hi ha des d'una empresa que ofereix sabates creades especialment per a ballar swing, fins a una altra que cria i processa insectes a gran escala per al camp de l'alimentació humana i animal. 

Així mateix, s'incorporaran tres projectes al programa Corporate, on Lanzadera s'alia amb empreses líders. En aquest cas, dues start-ups treballaran amb Volkswagen i una altra amb CBRE.

600 ocupacions i 30 milions d'inversió

Fins al moment, són 280 les empreses que han rebut el suport de l'acceleradora, que ha generat prop de 600 ocupacions de forma directa i ha aconseguit una inversió externa de 30 milions d'euros.

També et pot interessar