L'abonament del transport per al personal sanitari arriba al milió de validacions

L'ús es prorroga fins al juny i caldrà actualitzar la targeta per a beneficiar-se de la mesura.

Imatge d'arxiu al metro de València
Imatge d'arxiu al metro de València

L'abonament que va posar en marxa la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat perquè el personal sociosanitari de la Comunitat Valenciana puga desplaçar-se de forma gratuïta en transport públic ha superat ja el milió de validacions.

La Conselleria ha emés més de 12.000 d'aquestes targetes de les quals es poden beneficiar els professionals sociosanitaris, incloses les persones treballadores a les farmàcies, els centres de transfusió o el serveis d'emergències. L'objectiu, ha explicat el conseller Arcadi España, és “facilitar la mobilitat als col·lectius que estan des del principi de la pandèmia en la primera línia de la lluita contra la Covid-19”.

La validesa dels abonaments s'ha allargat fins al mes de juny i per a fer efectiva aquesta pròrroga caldrà actualitzar la targeta als punts de venda habituals. A l'àrea metropolitana de València es podrà prorrogar als estancs amb venda de títols de transport, en les màquines validadores de Ferrocarrils de la Generalitat i a les taquilles i oficines de Metrovalència. En l'àrea metropolitana d'Alacant, l'ampliació es podrà fer efectiva a les taquilles de la xarxa de FGV, mentres que en el cas de Castelló es podrà fer als punts de venda oficials, com ara quioscos o estancs.

També et pot interessar

stats