L'abastiment dels supermercats està garantit

Puig demana una "actitud serena" perquè "de res val manifestar una actitud frenètica, ja que aquest fet només pot aportar conseqüències negatives".

VÍDEO | L'abastiment dels supermercats està garantit

El president de la Generalitat, Ximo Puig, representants del sector de la distribució i de les associacions de consumidors han fet una crida a la tranquil·litat i han assegurat que "hi ha garantia de subministrament" als establiments de tota la Comunitat Valenciana. Per això han dit que "no hi ha cap motiu per a l'acumulació massiu de productes".

Puig ha garantit l'abastiment i ha posat l'accent en el fet que el sector de la distribució valencià és "extraordinari" i, fins i tot, "líder d'Espanya", per la qual cosa ha dit que la població ha d'estar "absolutament segura d'aquesta situació".

"No hi ha cap motiu per a l'acumulació massiva de productes perquè hi ha garantia de subministrament", ha insistit el president.

En aquest sentit, ha demanat una "actitud serena" perquè "de res val tindre una actitud frenètica, ja que aquest fet només pot aportar conseqüències negatives".

Compra en línia

D'altra banda, els representats del sector de la distribució han negat que s'haja restringit el servei de compra en línia i han afirmat que, en tot cas, "el fet que puga créixer està dins de les previsions".

També et pot interessar

stats