El xoc entre dos camions talla durant tres hores l'accés a València per l'A-3

Els bombers han necessitat una hora de treball per a traure el conductor d'un dels vehicles implicats en l'accident, que ha tingut lloc a les 11:00 hores a Xirivella

En imatge, un dels camions travessat de costat a costat de l'A3
En imatge, un dels camions travessat de costat a costat de l'A3 / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
18 d'abril 2023 - 11:51 Actualitzat: 18 d'abril 2023 - 17:06

L'A-3 ha estat tallada al trànsit a prop de tres hores en sentit cap a València pel xoc de dos camions a l'entrada de la ciutat a l'altura de Quart de Poblet (Horta Sud). Els camions s'han quedat travessats a la carretera després de l'accident i, com a conseqüència, s'ha interromput la circulació per l'autovia entre les 11 i les 14 hores. La Direcció General de Trànsit ha establit desviaments per la CV-408 en direcció Xirivella, per l'A-7, sentit Alacant i per la CV-36 cap a València, que han causat dos quilòmetres de retenció en l'accés a la capital valenciana.

Els bombers han necessitat una hora per a excarcerar el conductor d'un dels vehicles sinistrats, en el transcurs d'una operació "molt costosa" de rescat, segons fonts del Consorci Provincial de Bombers. En el dispositiu han participat quatre dotacions de Paterna, Torrent i la ciutat de València. Al conductor l'han traslladat en ambulància a l'Hospital La Fe de València.

El desplegament d'efectius d'emergències ha comptat també amb participació de la Guàrdia Civil i la Policia Local de Quart de Poblet, a més d'una ambulància del SAMU i un vehicle de Suport Vital Bàsic, que han donat assistència sanitària al conductor que havia quedat atrapat en la cabina.

També et pot interessar

stats