El jutjat arxiva la causa contra Dani Mateo per mocar-se amb la bandera d’Espanya en un esquetx

El magistrat entén que es tracta d’una actuació “humorística molt desafortunada i provocadora”, però no hi veu delicte.

El jutge investigava Dani Mateo arran de la denúncia interposada per Alternativa Sindical de Policia
El jutge investigava Dani Mateo arran de la denúncia interposada per Alternativa Sindical de Policia / Arxiu (Europa Press)

El jutge d’instrucció número 47 de Madrid ha acordat l’arxivament de la investigació oberta contra el presentador Dani Mateo per mocar-se amb la bandera d’Espanya en un esquetx televisiu, del que assegura que es va tractar d’“una actuació humorística molt desafortunada i provocadora”.

Així consta en una interlocutòria en què el jutge conclou que el presentador no va tindre cap intenció de fomentar l’odi contra ningú, igual com ho considera la fiscalia de Madrid. La resolució pot ser recorreguda en reforma o bé en apel·lació.

El jutge investigava Dani Mateo arran de la denúncia interposada per Alternativa Sindical de Policia després de l’aparició del presentador de televisió en un programa emés en “horari de màxima audiència” en què mentre llegia el prospecte d’un medicament antigripal, esternudava i es mocava amb la bandera d’Espanya, han informat des de la fiscalia.

També et pot interessar

stats