El jutjat acorda presó provisional comunicada sense fiança per al presumpte parricida de Vinaròs

L'home, de 21 anys, està acusat d'haver matat la mare i el jutjarà un jurat popular el febrer.

Detall de la caserna de la Guàrdia Civil de Vinaròs
Detall de la caserna de la Guàrdia Civil de Vinaròs

La responsable del jutjat d'instrucció número 4 de Vinaròs (Baix Maestrat), en funcions de guàrdia, ha acordat aquest dilluns la presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home detingut divendres passat per, presumptament, haver matat sa mare. L'acusat queda ara investigat en una causa oberta per un delicte d'homicidi/assassinat, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Al jove, de 21 anys, l'arrestaren divendres passat després que, suposadament, degollara la mare, de 45, a Vinaròs. La Guàrdia Civil ha explicat que, fins que ha passat a la disposició del jutjat de guàrdia, ha estat en dependències de la caserna del municipi. Allà els agents li van prendre declaració alhora que recaptaven proves i finalitzaven les diligències d'investigació sobre el succés.

Els fets passaren la vesprada de divendres a la capital del Baix Maestrat, quan el xic va agredir la víctima amb una arma blanca, un ganivet de cuina, i li va provocar la mort. Les causes del crim encara es desconeixen, però, segons sembla, mare i fill havien mantingut prèviament una forta discussió, segons va confirmar a À Punt la Policia Local de Vinaròs.

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació, que està judicialitzada. El presumpte parricida serà jutjat per un jurat popular a partir del pròxim 15 de febrer a l’Audiència Provincial de Castelló de la Plana com a únic acusat.

També et pot interessar

stats