La jutgessa manté la presó provisional, comunicada i sense fiança per a l’acusat de matar Marta Calvo

La jutgessa ha trobat contradiccions en la de declaració de Jorge Ignacio Palma davant la Guàrdia Civil.

VÍDEO | La jutgessa manté la presó provisional, comunicada i sense fiança per a l’acusat de matar Marta Calvo

La titular del jutjat de primera instància i instrucció número 6 d'Alzira ha ratificat la mesura de presó provisional, comunicada i sense fiança per a l'home de 38 anys acusat de la desaparició de la jove Marta Calvo. La jutgessa ha trobat contradiccions en la seua declaració davant la Guàrdia Civil.

El  sospitós de la mort de Marta Calvo i autor confés de l'esquarterament de la jove d'Estivella, s'ha negat a declarar davant la titular del jutjat número 6 d'Alzira i ha demanat perdó en la seua única intervenció.

El presumpte assassí de la jove ha arribat al jutjat d'Alzira a les onze del matí, escortat per la Policia Nacional, des de la presó de Picassent, on està ingressat des de divendres.

La jutgessa que instrueix el cas de Marta Calvo manté la presó provisional sense fiança per al sospitós per la mort i desaparició de la jove. Segons l'advocada de la família de la jove, la jutgessa ha mantingut aquesta mesura cautelar perquè el detingut hauria caigut en contradiccions en la declaració que va fer davant la Guàrdia Civil.

El magistrat decidirà ara sobre les pròximes diligències, entre les quals hi ha la possibilitat d'ordenar una reconstrucció dels fets amb l'acusat al domicili de Manuel (Ribera Alta) on residia. 

La Guàrdia Civil ha iniciat una fase "lenta i minuciosa" de la investigació, en què realitzarà controls exhaustius a les zones on podrien estar les restes de la jove, segons ha explicat aquest dilluns el subdelegat del govern a València, Roberto González Cachorro. També ha informat que la Benemèrita i la Unitat Militar d'Emergències han représ les tasques de recerca del cos de la jove de 25 anys, que va desaparéixer el 7 de novembre.

La família de Marta Calvo dubta de la confessió 

Per la seua banda, la família de la jove Marta Calvo desconfia de la versió dels fets aportada a la Guàrdia Civil pel detingut i espera que la troballa del cos permeta a la família afrontar el duel pel que ha succeït.

Jorge Ignacio Palma es va entregar a la caserna de la Guàrdia Civil de Carcaixent (Ribera Alta) la matinada de dimecres. Està acusat d'homicidi després de confirmar al jutjat de guàrdia la declaració que va fer als investigadors del cos armat: que la jove va morir de manera accidental mentre consumien cocaïna i que després va decidir desmembrar el cos i repartir-lo per diversos contenidors. En el moment dels fets estava en llibertat provisional per una condemna per narcotràfic. Ara es troba en presó provisional, comunicada i sense fiança.

També et pot interessar

stats