Jutgen a València quatre acusats de segrestar i assassinar un jove d'un tir en 2004

Després, amb la intenció d'eliminar proves, el cremaren en un descampat de Bonrepòs i Mirambell.

Ciutat de la Justícia de València
Ciutat de la Justícia de València / Europa Pres
05 de novembre 2019 - 07:30

Un tribunal popular jutja des d'aquest dimarts a València quatre homes acusats de segrestar i assassinar un jove d'un tir al cap. Després el cremaren en un descampat de Bonrepòs i Mirambell (Horta Nord).

Els fets ocorregueren en 2004 però el cas no es va resoldre fins a 2017, quan un dels implicats va acudir a la Guàrdia Civil i confessà el crim. Cinc homes quedaren detinguts, entre ells l'autor material de l'assassinat.

El mòbil del crim va ser una revenja per un deute de drogues. Els acusats immobilitzaren la víctima a sa casa, l'emmanillaren, la sedaren amb tranquil·litzants, li posaren un passamuntanyes al cap i després la van traslladar a un descampat de Bonrepòs i Mirambell dins del maleter del cotxe. Allí li dispararen un tir al cap i després el cremaren, amb la intenció d'eliminar proves.

Un home que passejava el gos trobà el cadàver, que en un primer moment no van identificar perquè estava completament desfigurat. L'autòpsia va determinar que es tractava de Juan Pablo Langa, un xic de 25 anys, veí de Nàquera, conegut com el Tejo.

També et pot interessar

stats