Jutgen a València el cas de la presumpta paternitat de Julio Iglesias

Aquesta és la quarta demanda que el presumpte fill del cantant, Javier Sánchez Santos, interposa contra el cantant.

El presumpte fill de Julio Iglesias, Javier Sánchez Santos, en una imatge d'arxiu
El presumpte fill de Julio Iglesias, Javier Sánchez Santos, en una imatge d'arxiu / Europa Press

El cas sobre la presumpta paternitat de Julio Iglesias torna als tribunals. A les nou del matí, a la Ciutat de la Justícia de València, comença el quart juí per aquesta causa. Javier Sánchez Santos, que afirma haver nascut el 1976 fruit d'una relació entre el cantant i la ballarina María Edite, ha inclòs en la seua demanda una prova d'ADN feta a partir de mostres recollides del fem per un detectiu a Miami, on resideixen l'artista i els seus fills, que confirmaria la paternitat.

“Tant Julio José, el fill de Julio Iglesias, com el meu client, Javier Sánchez Santos, procedeixen genèticament del mateix pare amb un percentatge del 99%”, ha assegurat l'advocat Fernando Osuna.

Aquesta és la quarta demanda que el presumpte fill de Julio Iglesias, Javier Sánchez Santos, interposa contra el cantant. La primera va ser arxivada, la segona va admetre la paternitat de Julio Iglesias, però totes les instàncies judicials superiors, fins i tot el Constitucional, revocaren la decisió. I la tercera es va presentar als jutjats de Marbella, però el jutge va considerar que el cas ja estava jutjat, i no va seguir amb el procés. “Aquestes persones amb tant poder i influència, moltes vegades no admeten que poden ser derrotades. Estem disposats a arribar fins a les últimes instàncies”, ha apuntat Osuna.

En arribar a la Ciutat de Justícia de València, Javier Sánchez ha dit que està “tranquil” i que, com que està prop l’aniversari de sa mare, vol fer-li “un bon regal”.

La defensa del cantant, per la seua part, assegura que Julio Iglesias no tindrà cap inconvenient a sotmetre's a les proves de paternitat si el jutge decideix seguir amb el procés. “Si els tribunals resolen que continue el procediment, es practicaria la prova”, ha dit a la ràdio d'À Punt Fernando Falomir, l'advocat de Julio Iglesias des de 1991.

També et pot interessar

stats