Jutgen un reincident acusat d'abusar sexualment de tres xiquetes a la Vila Joiosa

La fiscalia demana 18 anys de presó i 23 d’inhabilitació per a desenvolupar qualsevol faena que implique contacte amb menors.

L'Audiència Provincial d'Alacant en una imatge d'arxiu
L'Audiència Provincial d'Alacant en una imatge d'arxiu / Europa Press

L'Audiència Provincial d'Alacant jutja aquest dimarts un home acusat d'abusar sexualment de tres xiquetes l'any passat a la Vila Joiosa, a la Marina Baixa. L'acusat, en presó provisional des de març del 2018, ja va ser condemnat el 2002 per un delicte d'agressió sexual.

La fiscalia demana 18 anys de presó, sis per cada un dels suposats abusos comesos a les tres menors. Segons l'escrit de l'acusació, els fets van ocórrer el 26 de març del 2018 a les immediacions d'una casa abandonada de la partida de les Jovades, a la Vila Joiosa. Valent-se d'enganys, l'home va realitzar tocaments en els òrgans sexuals de tres xiquetes d'11 i 13 anys.

A més de la pena de presó, la fiscalia sol·licita que se li impose llibertat vigilada durant nou anys i que quede inhabilitat per a desenvolupar qualsevol faena que implique contacte amb menors per un període de temps superior en cinc anys al de la duració de la possible condemna, és a dir 23. L'acusació, que destaca l'agreujant que suposa la reincidència del delicte, reclama la prohibició d'apropar-se a menys de 300 metres de les tres víctimes.

També et pot interessar

stats