Jutgen un home per quedar-se diners de la ràdio pública del Pinós

Està acusat d'un delicte de malversació de cabal públic per desviament d'ingressos.

Jutgen un home per quedar-se diners de la ràdio pública del Pinós
Jutgen un home per quedar-se diners de la ràdio pública del Pinós
13 de juny 2019 - 08:30

L'Audiència d'Alacant jutja aquest dijous un home per, presumptament, desviar part dels ingressos de la publicitat de la ràdio municipal del Pinós. Segons l'escrit de qualificació del fiscal, estava contractat per l'ajuntament com a treballador eventual per a exercir funcions de coordinador dels mitjans de comunicació municipals.

Així, el jutjaran acusat d'un delicte de malversació de cabal públic per haver desviat part dels ingressos obtinguts per la contractació de publicitat en aquests mitjans informatius.

En concret, el processat es va quedar una part dels diners que li van lliurar comerciants i empresaris del municipi per a contractar anuncis dels respectius negocis en l'emissora de ràdio municipal.

L'ajuntament va presentar una denúncia pels fets quan es va comprovar que l'acusat no deixava constància documental dels pagaments rebuts pels serveis de publicitat que contractava i que tampoc ingressava les quantitats en el compte bancari de titularitat municipal. La institució sosté que el presumpte frau va poder arrribar a 7.762 euros, per la qual cosa la Fiscalia demana per a l'acusat una pena de tres anys de presó i sis anys d'inhabilitació per a l'exercici de càrrec públic.

També et pot interessar

stats