Jutgen un home a Alacant per abusar del fill durant huit anys

La Fiscalia demana 22 anys de presó per a l’acusat, que també va abusar d’un amic del xiquet.

El juí se celebrarà a l’Audiència d’Alacant aquest dimecres
El juí se celebrarà a l’Audiència d’Alacant aquest dimecres

L'Audiència d'Alacant jutja aquest dimecres un veí de Finestrat, a la Marina Baixa, com a presumpte autor d’un delicte d'abusos sexuals al seu fill durant huit anys. El processat va començar, suposadament, a cometre el delicte quan el xiquet només tenia sis anys.

A banda d’aquests fets, que recull la Fiscalia en l'escrit d’acusació, el processat també haurà de respondre pels suposats abusos a un amic del fill, de 12 anys, quan va visitar el domicili de l’acusat. Atesos aquests delictes, la petició de pena conjunta puja a 22 anys de presó.

L'acusat ha estat a la presó per aquesta causa des de juliol de 2016 i s'exposa ara a una possible condemna global de 22 anys i 11 mesos de presó a petició de la Fiscalia, que el considera responsable d'un delicte d'abús sexual continuat, un altre delicte sexual i un tercer delicte d'exhibició de material pornogràfic a menors.

A més, l'acusador públic demana que l’home indemnitze amb 60.000 euros la mare del seu fill i amb 30.000 euros la família de l'altre menor per danys morals.

També et pot interessar

stats