Jutgen un exdirectiu de la delegació de Castelló de la Federació de Tir Olímpic

La fiscalia demana per a l’acusat una pena de 8 anys i mig de presó per vendre munició, incomplir la normativa i falsejar la comptabilitat.

Imatge d'arxiu de Tir Olímpic
Imatge d'arxiu de Tir Olímpic

L’Audiència de Castelló jutja aquest dimecres a l’exvicepresident de la delegació provincial de la Federació Valenciana de Tir Olímpic per, suposadament, vendre munició, incomplir la normativa i falsejar la comptabilitat de la Federació, segons informa el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

El directiu va aprofitar que era responsable del material i de la pólvora per a vendre-la a desconeguts sense respectar la normativa. El TSJCV assenyala que, per a ocultar aquests fets, l’acusat va simular vendes a persones fictícies i ho va registrar en el llibre de registre de venda de cartutxos de la Federació. Durant l’escorcoll tant al seu habitatge com a la Federació es va trobar una quantitat de pólvora superior a la permesa per la llei, a més d’armes sense registrar.

La fiscalia demana per a l’acusat una pena de 8 anys i mig de presó per un delicte continuat de falsedat documental i un delicte de tinença o dipòsit de substàncies o aparells explosius, inflamables, incendiaris o asfixiants.

També et pot interessar

stats