Jutgen un cambrer d'un pub d'Alacant per violar una companya

Demanen per a l’acusat una pena de huit anys de presó per un delicte d'agressió sexual amb violència i intimidació.

Jutgen un cambrer d\'un pub d\'Alacant per violar una companya
Jutgen un cambrer d'un pub d'Alacant per violar una companya

Aquest dimarts comença el juí per la violació d’una xica de 20 anys en un pub d’Alacant on treballava. L'acusat és un home, de 25 anys, que també era cambrer del local.

Els fets van tindre lloc en la matinada del 4 de desembre de 2017, quan l'ara processat i la víctima van decidir abandonar el pub situat al port d'Alacant on treballaven per a anar a prendre una copa amb altres persones.

Posteriorment, l'acusat es va oferir a acompanyar la jove fins al seu domicili. Una vegada allí, després de mantindre relacions sexuals consentides, va forçar sexualment la xica fins en dues ocasions en contra de la seua voluntat. Segons l’escrit de la Fiscalia, l’home la va colpejar i agafar violentament. En anar-se’n l’agressor, la jove va acudir a un centre hospitalari i va denunciar els fets.

L'acusació sol·licita per al processat una pena de huit anys de presó per un delicte d'agressió sexual amb violència i intimidació i un any més per un delicte de lesions.

L'acusat va estar en presó provisional per aquests fets des del 6 de desembre de 2017 fins al 10 de maig de 2018 i en l'actualitat està subjecte al compliment d'una orde de prohibició d'aproximar-se a la víctima.

També et pot interessar

stats