Jutgen a l'Audiència Provincial d'Alacant una mare i la seua parella per la mort a colps de la filla de set mesos

La Fiscalia demana 28 anys de presó per als acusats per delictes de maltractament i assassinat amb traïdoria

Audiència Provincial d'Alacant
L'acusació demana inicialment 28 anys de presó per a la mare i la seua parella sentimental / À Punt NTC

L'Audiència Provincial d'Alacant jutja aquest dilluns la mare, de 36 anys, d'un bebé de set mesos i la seua parella sentimental, un home de 45 anys. L'acusació demana 28 anys de presó per a cadascú per haver maltractat continuadament i haver causat la mort del menor a Elx (Baix Vinalopó).

Segons Fiscalia, els acusats van agafar amb violència el bebé i el van colpejar amb força, especialment al cap, fins a deixar-lo inconscient. Els fets van ocórrer a mitjan 2021 en el domicili familiar i, segons el ministeri públic, actuaven "conjuntament" o només "un d'ells amb el coneixement i consentiment de l'altre" per a "propinar severs i reiterats cops al menor, provocant-li lesions de diversa consideració". A continuació, la mare va portar el menor a l'Hospital General d'Elx i, després de morir, va ser sotmés a un examen forense que va revelar el maltractament.

Per aquests fets, l'acusació els considera culpables dels delictes de maltractaments, maltractaments habituals i assassinat amb traïdoria, per la qual cosa demana inicialment 28 anys de presó per a cadascú.

També et pot interessar

stats