Jutgen a Alacant un jove per abusar sexualment d’una menor i gravar-ho en el mòbil

El jove va gravar una trobada que van mantindre en els banys d’un centre comercial amb el consentiment de la xica

Audiència d'Alacant
Edifici de l'Audiència d'Alacant en una imatge d'arxiu / À Punt NTC

L'Audiència d'Alacant preveu jutjar aquest dimecres a un jove de 29 anys acusat d'abusar sexualment d'una menor i de gravar amb el mòbil almenys un de les seues trobades.

Els fets que arriben a judici van tindre lloc a partir de setembre de 2018, quan el processat tenia 26 anys i la menor, 15. D'acord amb l'escrit d'acusació inicial de la Fiscalia, l'acusat va mantindre relacions sexuals completes consentides per la menor en cinc o sis ocasions, després que els dos es conegueren a través d’Instagram.

Els contactes es van produir en el domicili d'ell, a la ciutat d'Alacant, excepte un d'ells, que va tindre lloc als banys d'un centre comercial. Segons l'acusació pública, va ser aquesta trobada la que va quedar gravada en el mòbil del jove, també amb el beneplàcit de la menor. 

La mare va denunciar els fets

No obstant això, la mare de la xica va trobar imatges i el vídeo d'aquella trobada en el terminal de la seua filla. Va ser aleshores quan va acudir a la comissaria per a presentar la corresponent denúncia.

La Fiscalia sol·licita per al jove una pena de sis anys de presó, a més de sis anys més de llibertat vigilada. El ministeri públic també demana que se li aplique la prohibició d'acostar-se a la víctima a menys de 500 metres durant set anys.

També et pot interessar

stats