Jutgen a Alacant un carter per apropiar-se la correspondència que havia de repartir

La Fiscalia demana tres anys de presó per a aquest carter, que va acumular cartes en una casa de ferramentes situada a Monfort per causes que es desconeixen

Imatge d'arxiu d'una oficina de Correos
Imatge d'arxiu d'una oficina de Correos / Efe

Un jurat popular jutja aquest dijous a l'Audiència d'Alacant un carter acusat d'emmagatzemar abundant correspondència privada que havia d'haver distribuït en l'exercici de la seua professió. La Fiscalia demana per a ell una pena de tres anys de presó per un presumpte delicte continuat d'infidelitat en la custòdia de documents, a més de la inhabilitació per a ocupar càrrec públic per un termini de sis anys.

D'acord amb l'escrit d'acusació inicial, el processat va acumular cartes en una casa de ferramentes situada a Monfort (Vinalopó Mitjà) per causes que es desconeixen. La sostracció d'aquests enviaments postals i cartes certificades es va iniciar en una data que no s'ha pogut determinar i es va prolongar fins al 9 de novembre del 2016.

Va ser en aquell moment quan agents de la Policia Nacional van escorcollar el seu domicili, on van trobar deu caixes de plàstic amb l'anagrama de l'empresa de Correus i Telègrafs. Contenien 158 avisos d'arribada de lliurament domiciliaris, 45 avisos en blanc i 67 cartes i sobres de subministraments a nom de diferents persones i zones d'Alacant.

Els efectes confiscats pels policies en l'escorcoll domiciliari van ser entregats després al cap del sector de distribució de Correus d'Alacant perquè procedira a la distribució.

També et pot interessar

stats