El jutge sentencia que Julio Iglesias és el pare de Javier Santos

L'advocat del cantant ja ha dit que recorrerà contra la decisió judicial.

VÍDEO | El jutge sentencia que Julio Iglesias és el pare de Javier Santos

El titular de jutjat de primera instància número 13 de València ha sentenciat que el cantant Julio Iglesias és el pare de Javier Sánchez Santos, de 42 anys, segons ha avançat a Efe el seu advocat, Fernando Osuna. La negativa de Julio Iglesias de fer-se les proves de paternitat ha sigut determinant per a la decisió del jutge.

El juí per la suposada paternitat de Julio Iglesias va quedar vist per a sentència el 4 de juliol després de celebrar-se la vista en què únicament va declarar com a testimoni la mare de Sánchez Santos, l'exballarina María Edite. 

L'advocat Fernando Osuna va insistir la setmana passada que existien indicis evidents que demostraven que la mare de Jaiver va coincidir amb Julio Iglesias durant una setmana a Sant Feliu de Guíxols i va assegurar que hi havia  "testimonis i fotografies" que ho demostraven.  

L'advocat del cantant, Fernando Falomir, ja ha dit que recorrerà contra la decisió judicial. A més, assegura que abans de sol·licitar la prova de paternitat, el jutjat hauria d'haver resolt la qüestió de cosa jutjada. El defensor de Julio Iglesias també ha confirmat a la ràdio d'À Punt que el cantant s'esperava esta sentència. 

També et pot interessar

stats