El jutge revisarà aquest dimecres el cas contra el sospitós de la mort de Marta Calvo

Es reunirà amb les acusacions particulars, el fiscal i l’advocat defensor per a conéixer les acusacions que es plantejaran contra Jorge Ignacio P. J.

L'acusat de la mort de Marta Calvo entra al jutjat d'Alzira per a declarar
L'acusat de la mort de Marta Calvo entra al jutjat d'Alzira per a declarar / À Punt

El jutge que investiga les quatre morts que se li atribueixen a Jorge Ignacio P. J., entre elles la de Marta Calvo, es reunirà demà amb les acusacions particulars, el fiscal i l’advocat defensor per a conéixer les acusacions que plantejaran contra ell i si sol·liciten noves diligències d’investigació.

La citació estava prevista per a la setmana passada en el jutjat d’instrucció 20 de València, que s’ha fet càrrec de totes les causes contra Jorge Ignacio, però la Guàrdia Civil va sol·licitar que s’ajornara per a reunir nous indicis contra ell, com la possible presència d’ADN en un vehicle que el sospitós podria haver utilitzat per a traslladar el cos de Marta Calvo i del qual va tractar de desfer-se després de la mort de la jove.

A més, els especialistes en delictes informàtics de la Benemèrita també han analitzat en profunditat un dispositiu electrònic que va ser trobat en la residència que el sospitós tenia en la localitat de l’Olleria, per si hi haguera algun arxiu que prèviament va ser esborrat i que poguera incriminar-lo.

El jutge té previst prendre declaració a l’imputat en el marc de l’article 25 de la Llei del jurat (posar en coneixement de l’imputat la incoació del procediment i escoltar les diligències d’investigació que estimen oportunes les parts), i l’interrogarà sobre els nous indicis contra ell.

A més de la mort de Marta Calvo, l’altra causa amb més probabilitats d’acabar en condemna de les que s’atribueixen al sospitós és la de Lady Marcela, una prostituta que va morir el 15 de juny de 2019, a València. La mort va ocórrer de la mateixa manera patida per les altres víctimes: per la pràctica que seguia l’acusat d’introduir cocaïna en els genitals.

També et pot interessar

stats