El jutge que ha permés reobrir la restauració al País Basc demana perdó als epidemiòlegs

En la seua argumentació, Luis Ángel Garrido, els va qualificar de "metges de capçalera que han fet un curset".

Luis Ángel Garrido en la tertúlia radiofònica on ha demanat disculpes
Luis Ángel Garrido en la tertúlia radiofònica on ha demanat disculpes / EuropaPress

El magistrat de la sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia del País Basc, Luis Ángel Garrido, ha demanat perdó aquest dilluns per haver ofés els epidemiòlegs i ha reconegut la seua tasca en l'actual pandèmia de Covid-19.

En la tertúlia de Radio Popular en què acostuma a participar Garrido va qüestionar la formació dels epidemiòlegs la vespra d'emetre la resolució que anul·lava el tancament dels establiments d'hoteleria també als municipis considerats "zona roja" per alta taxa de contagis.

En concret, Garrido va criticar les mesures anti-Covid i els epidemiològics, a qui va qualificar de "metges de capçalera que han fet un curset". En la mateixa tertúlia, aquest dilluns, Luis Ángel Garrido ha llegit uns paràgrafs en què ha assegurat que és "conscient del malestar que han generat" les seues paraules entre el col·lectiu mèdic.

"Vull demanar perdó. Entenc que els sanitaris epidemiòlegs s'hagen sentit ofesos per una expressió desafortunada" i que "no es correspon" amb el que realment pensa, ha dit.

Garrido ha assegurat que reconeix l'acreditada formació "d'aquests professionals i la seua important tasca, especialment en la situació actual de pandèmia".

També et pot interessar

stats