El jutge interroga els set detinguts per la violació múltiple de Sabadell

Ja han sigut traslladats al jutjat on passaran rodes de reconeixement per a determinar si la víctima identifica els seus agressors.

Els detinguts per la presumpta violació múltiple d'una jove de 18 anys a Sabadell arriben en un furgó dels Mossos d'Esquadra als jutjats | Toni Albir (EFE)
Els detinguts per la presumpta violació múltiple d'una jove de 18 anys a Sabadell arriben en un furgó dels Mossos d'Esquadra als jutjats | Toni Albir (EFE)

Els set detinguts per una suposada violació múltiple a una jove de 18 anys a Sabadell han sigut traslladats aquest dimecres als jutjats per a comparéixer davant el jutge que investiga l'agressió sexual.

El magistrat instructor té previst prendre'ls declaració en les pròximes hores i practicar rodes de reconeixement per a determinar si la víctima identifica als seus agressors. Una vegada determine el grau de participació de cadascun dels arrestats en la violació, el jutge instructor decidirà si els envia a presó o adopta altres mesures cautelars contra els imputats.

La jove va denunciar aquest diumenge a primera hora que havia sigut violada per tres persones a l'interior d'una fàbrica abandonada de Sabadell, en presència d'altres persones que no van fer res per a evitar l'agressió sexual.

Poc abans de les set del matí del diumenge, una parella que circulava amb cotxe per la zona va veure a la jove eixir de la fàbrica molt atordida i la van acompanyar a dependències de la Policia Local de Sabadell, on la dona va detallar l'ocorregut als agents.

La xica va explicar que, mentre estava amb els seus amics de festa, un dels detinguts, al que no coneixia prèviament, la va estar molestant. Segons els primers indicis, l'esperava al carrer quan la víctima va eixir de l'últim local d'oci nocturn, quan va tancar l'establiment.

En la seua declaració als agents, la xica va afirmar que no recordava com havia arribat a la fàbrica abandonada en la qual va tindre lloc la violació.

També et pot interessar