El jutge envia a presó provisional dos germans acusats de la violació d'una jove a València

Els dos homes conegueren la xica, de 19 anys, en un local d'oci i la van enganyar amb l'argument que l'acompanyaven a casa

Un agent de la Policia Local de València
Un agent de la Policia Local de València / Policia Local de València
10 de febrer 2022 - 12:41

El jutjat d'instrucció número 5 de València ha ordenat presó provisional per a dos joves acusats d'agredir sexualment una xica a la ciutat de València, segons el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

La Policia Local de València havia detingut la matinada de dimarts els dos homes, que són germans, com a suposats autors d'una agressió sexual a una jove, segons un comunicat. El diari Levante ha informat que la víctima té 19 anys i l'agressió es va produir en un parc en els voltants de l'avinguda de Blasco Ibáñez. Els dos germans van conéixer a la víctima en un local d'oci i li van fer creure que l'acompanyaven a casa. Per contra, la van portar a una zona enjardinada pròxima a plaça d'Hondures i la van agredir sexualment.

La Policia Local no ha facilitat cap altra informació sobre les circumstàncies en les quals es va produir aquesta agressió o si els sospitosos han sigut posats a disposició judicial.

També et pot interessar

stats