El jutge decideix obrir juí oral pel cas Sala

Miguel López seurà al banc dels acusats per l'assassinat de la seua sogra, Mari Carmen Martínez, viuda de l'expresident de la CAM, Vicente Sala.

Miguel López seurà al banc dels acusats per l'assassinat de la seua sogra viuda de l'expresident de la CAM, Vicente Sala.
Miguel López seurà al banc dels acusats per l'assassinat de la seua sogra viuda de l'expresident de la CAM, Vicente Sala.

Aquest dilluns el jutge del Jutjat d'Instrucció número 7 d'Alacant ha decidit obrir juí oral pel cas Sala. Miguel López seurà al banc dels acusats per l'asassinat de dos tirs al cap de la seua sogra, Mari Carmen Martínez, viuda de l'expresident de la CAM, Vicente Sala.

Dimecres passat les dos acusacions i la fiscalia es ratificaren en la seua posició i demanaren el processament del principal sospitós, Miguel López. El fiscal el considera l'autor material de la mort de la sogra, Mari Carmen Martínez, i manté l’acusació d’assassinat, amb l'agreujant de parentiu, com també l’acusació particular, que representa el seu fill.

L'advocat defensor de Miguel López va demanar l'arxiu del cas per falta de proves. L'acusat va estar empresonat 39 dies, però ara es troba en llibertat provisional.

La viuda de l'expresident de la CAM va morir assassinada en rebre dos tirs al cap el desembre del 2016 a l'establiment d'automoció que regentava el seu gendre.

També et pot interessar