La jutge del cas Sala ordena un acarament entre els pèrits que analitzen el mòbil de la víctima

El pèrit de l’acusació particular afirma que el Whatsapp de la víctima es va activar de manera automàtica, mentre que el de la defensa creu que l’aplicació es va activar manualment.

El pèrit informàtic ha afirmat que el Whatsapp de la víctima es va activar de manera automàtica després dels tirs
El pèrit informàtic ha afirmat que el Whatsapp de la víctima es va activar de manera automàtica després dels tirs / Pixabay

Nova contradicció en el crim de María del Carmen Martínez, viuda de l'expresident de la CAM, que va ser tirotejada el 2016. En la sessió del juí d’aquest dijous, el pèrit informàtic proposat per l’acusació particular ha afirmat que el Whatsapp de la víctima es va activar de manera automàtica després dels tirs, a diferència del que defenia el pèrit informàtic de la defensa que va comparèixer ahir, i que considerava que l’aplicació de missatgeria instantània es va activar manualment.  

Donades aquestes conclusions contradictòries, el tribunal del juí, amb jurat de l'Audiència Provincial d'Alacant, ha citat els dos pèrits per al dilluns 4 de novembre, per a un acarament amb la finalitat d'aclarir aquest punt. En el que sí que coincideixen els dos pèrits és que el dia del crim, a les 18 h 55 min 23 s es van transmetre dades entre el terminal de la viuda de Vicente Sala i el servidor de Whatsapp, pel qual es van transmetre un volum de dades de 538.000 bytes.

El mòbil de María del Carmen Martínez es trobava dins de la bossa al cotxe on va ser tirotejada, al llavador del concessionari Novocar, que regenta el seu gendre i que és l'únic acusat com a autor material del crim, Miguel López.

També et pot interessar

stats