El jutge analitzarà les proves d’ADN sobre la paternitat de Julio Iglesias

La defensa del cantant ha demanat la nul·litat del juí per la manera en què es van obtindre les mostres genètiques.

El demandant Javier Sánchez Santos amb el seu advocat, aquest dijous davant la Ciutat de la Justícia de València

La demanda de paternitat interposada contra Julio Iglesias ha sigut paralitzada pels tribunals valencians, amb l'objectiu de realitzar les diligències oportunes sobre les proves d'ADN presentades pel presumpte fill de l'artista. "Estic lluitant contra un gegant", ha dit Javier Sánchez-Santos, en eixir de la Ciutat de Justícia de València, sobre un cas que es va iniciar fa 28 anys.

En la sessió d'aquest dijous, l'advocat de l'artista, Fernando Falomir, ha plantejat que es tracta d'una qüestió ja jutjada, tal com va ratificar l'Audiència Provincial de Màlaga l'any 2004. Però en aquesta ocasió la defensa presenta una novetat: una mostra d'ADN d'un dels fills de Julio Iglesias, Julio José, i que indica que són germans en un percentatge superior al 90%. 

La defensa de Julio Iglesias ha demanat la nul·litat del juí per la manera en què es van obtindre les proves, recollides del fem per un detectiu a Miami, fets sobre els quals el jutge haurà de pronunciar-se en un termini de cinc dies hàbils.

ADN extret d'una botella usada pel fill legítim

Respecte a la validesa de la prova d'ADN, l'advocat de Javier Sánchez-Santos, Fernando Osuna, ha detallat que es va practicar sobre una botella que havia usat Julio José Iglesias i que li va caure de la porta del cotxe en estacionar en una platja. "Es va adonar que li havia caigut i no la va recollir, està gravat en vídeo, per tant, estem davant una prova que és un objecte sense valor, obtinguda de forma lícita i amb una finalitat noble", ha afegit el lletrat.

També et pot interessar

stats