La justícia italiana atorga la custòdia exclusiva dels fills de Juana Rivas al pare

La campanya que demana l'indult per a Rivas compta ja amb el suport de 325.500 persones.

Imatge d'arxiu.
Imatge d'arxiu.

El Tribunal de Càller (Itàlia) ha atorgat la custòdia exclusiva dels dos fills de Juana Rivas al pare, Francesco Arcuri, i ha establit un règim de visites que permetrà a la mare passar temporades amb ells a Espanya.

La mare també haurà de pagar 300 euros al mes, 150 euros per xiquet, en concepte de manutenció, a més d'assumir el 50% de les despeses extraordinàries prèviament acordades i documentades.

Els menors podran passar cada any el període comprés entre el final de l'escola i la primera meitat del mes d'agost prop de Rivas a Espanya, així com les vacances de Nadal alternades amb el pare, segons agrega la sentència. Respecte al règim de visites ordinàries, la mare podrà reunir-se amb els seus fills durant el cap de setmana a Itàlia i un cap de setmana de cada cinc podran estar amb ella a Espanya.

Aquesta resolució es produeix pocs dies després que l'Audiència Provincial de Granada confirmara la pena de cinc anys de presó per a Juana Rivas per sostracció de menors, després que a l'estiu de 2017 romanguera un mes en parador desconegut amb els xiquets, de cinc i dotze anys, incomplint les resolucions que l'obligaven a entregar-li'ls al pare, al qual acusa de maltractaments.

També et pot interessar

stats