Justícia iniciarà un nou procés per a executar les obres del TSJCV

El Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals va resoldre anul·lar l’adjudicació de la conselleria, a favor de Tragsa.

El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, en una imatge d’arxiu
El Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, en una imatge d’arxiu / Europa Press

La Conselleria de Justícia iniciarà un nou procés d’execució de les obres a la seu del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) en què Tragsa continuarà redactant el procés de l’obra, segons ha informat la vicepresidenta del Consell, Mónica Oltra.

Aquest dijous, el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals va estimar parcialment un recurs de la Confederació Nacional de la Construcció (CNC) contra l’encàrrec de la conselleria a Tragsa després que va quedar deserta la convocatòria al març de 2018 en qüestionar l’eficàcia, l’eficiència i la urgència de la decisió.

Oltra ha dit sobre això que la resolució no implica la suspensió cautelar del procés i que no és ferma. Així mateix, ha indicat que la conselleria iniciarà un nou procés d’execució de l’obra, que Tragsa continuarà amb la redacció i que s’iniciarà després la licitació.

Per la seua part, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha subratllat que “no hi ha cap tipus de problema” en la contractació, que, segons ha dit, es va fer “amb transparència absoluta” i ha insistit en l’estat “absolutament lamentable” de les instal·lacions.

També et pot interessar

stats