Justícia convoca la Mesa de Postemergències per a coordinar els treballs pels danys de la DANA

La iniciativa, que tindrà lloc la setmana que ve, fixarà ajudes directes a les persones més afectades.

Reunió a Ontinyent per avaluar els danys ocasionats per la gota freda
Reunió a Ontinyent per avaluar els danys ocasionats per la gota freda / GVA

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha anunciat que la setmana que ve la Mesa de Postemergències es reunirà per a coordinar els primers treballs que s'han de fer per a pal·liar els danys ocasionats per la gota freda.

Bravo ha fet aquest anunci durant la visita a Ontinyent (Vall d’Albaida), un dels municipis més afectats per la depressió aïllada en nivells alts (DANA). 

Segons ha informat la Generalitat, en aquesta mesa participaran les conselleries d'Educació, Sanitat, Obres Públiques i Medi Ambient, així com els regidors dels municipis afectats.

Durant la reunió "s'abordaran totes les accions més urgents que cal dur a terme", segons ha explicat la consellera, que ha recordat que en el pròxim ple del Consell, que serà a Oriola aquest divendres, s'aprovarà un decret amb les primeres ajudes transversals.

La iniciativa fixarà ajudes directes a les persones perquè, tal com ha valorat Bravo, el primer que s’ha de tractar és “que totes aquelles persones que s'hagen vist afectades puguen començar a afrontar les despeses ocasionades per les destrosses".

També et pot interessar

stats