Justícia analitzarà dimarts l’auditoria per la fallada del desfibril·lador dels jutjats de València

Bravo es reunirà amb els agents implicats per a traslladar-los els resultats i les accions a seguir, després de la mort d’home per una parada cardiorespiratòria.

Imatge d'arxiu de la Ciutat de la Justícia, on van ocórrer els fets
Imatge d'arxiu de la Ciutat de la Justícia, on van ocórrer els fets

La Conselleria de Justícia ha convocat una reunió per a aquest dimarts amb l’objectiu de traslladar a tots els agents del sector els resultats de la investigació oberta, després que dijous passat morira un home a la Ciutat de la Justícia de València i es descobrira que el desfibril·lador tenia un nivell baix de bateria. En la trobada, al qual assistirà la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, també s’avançaran les accions a seguir

Els fets van succeir dijous passat, quan un home de 54 anys va morir d’una parada cardiorespiratòria quan anava a ser jutjat per un delicte de tràfic de drogues. L’acusat va patir una indisposició i el desfibril·lador amb el qual el van atendre en un primer moment tenia un nivell baix de bateria, la qual cosa va ocasionar que el personal sanitari haguera de continuar reanimant-lo de manera manual.

Divendres, la directora general de Justícia, Bàrbara López, va explicar que les bateries del desfibril·lador de la Ciutat de la Justícia de València es van revisar per última vegada el 16 de novembre de 2016 i que el fabricant del dispositiu recomana que es faça cada tres anys.

També et pot interessar

stats